Idag är det årets sista dag och jag avnjuter det tillsammans med min nya favorittomte samt mina söner och exman. Vi  firar alla ihop.

Läs hela inlägget »

Emily in  Paris är en tv-serie som började gå på Netflix i början av förra månaden och jag bara älskar den. Kläderna är underbara, miljöerna fantastiska och jag dras liksom med in i drömmarnas värld.

Läs hela inlägget »

Det är helg. Det är skönt. Så klart att det är skönt med helg. Jag kan sova ut och jag kan äta lördagsgodis och njuta av livet och... och... ja,för att vara helt  ärlig så är det inte så mycket jag hittar på i dessa tider. Jag kan inte krama om min mamma eller  gå ut och festa eller umgås med vänner....i alla fall känns det inte helt okej att göra det nu

Jag umgås med mina barn och jag är mycket ute i naturen och så syr och stickar jag och så tittar jag på teve, oj oj oj som jag tittar på teve! Så mycket som jag sett på teve under denna corona-tid har jag aldrig gjort förut. Men tyvärr, livet känns ganska segt just nu. Det gäller verkligen att försöka leta efter livets ljusglimtar! 

 

Läs hela inlägget »

När jag var liten fick jag ofta följa med min farmor och min mamma för att spela bingo. Det var kul tyckte jag även om bingoutroparen ibland sa numren så fort så att man inte hann hitta dem på sin bricka innan det var dax för nästa nummer att ropas ut. Jag tror att jag var cirka sex år första gången som jag fick följa med på bingo, jag vann aldrig några stora summor men jag var lika glad för det. 

Nu är det evigheters evighet sedan jag spelade bingo så därför blev jag väldigt glad när jag såg att Textilsmart har ordnat ett Makeover-Bingo.

Läs hela inlägget »

Nu undrar du kanske vad är det för något konstigt i den påsen?! Jo, det är avklippt päls från hund. Detta hundhår ska jag se till att ha riktigt roligt med!

Läs hela inlägget »

Första oktober idag och hösmörkret omsluter oss. Perfekt alltså för att sitta hemma och sy! 

Vill du leva livet mer magiskt så kan du sy dig din egen trollkarlskappa. 

Läs hela inlägget »

Idag hade vi, jag och min son Adrian, det stora nöjet att få njuta av Josef Franks fantastiska tyger på Sofero slott.  
Vi var de ända besökarna på slottet denna sena söndagseftermiddag och hade utställningen alldeles för oss själv.
Detta tjusiga porträtt på Josef Frank hälsade oss välkomna vid entren till utställningen. 

Läs hela inlägget »

En av sommarens största modeupplevelser för mig var att besöka Versace-utställningen på Textilmuseet i Borås.

Det var verkligen sååå spännande att ta del av Versaces arbete och inspireras av hans värld.

Läs hela inlägget »

Det är sommarlov och jag har roat mig med att dela av ett rum hemma hos oss till att bli min alteljé. Sedan ett par år tillbaka har jag arbetat i vardagsrummet och det kan ju ha sina fördelar men nu kände jag att jag längtade efter att ha allt samlat på ett ställe. 

Läs hela inlägget »

Jag har alltid älskat knappar. I min samling har jag tiotusentals vackra och färggranna skapelser som jag njuter av att ta fram och titta på allt som oftast.

 

Läs hela inlägget »

JORDGUBBSMAGI del 2.

Nu när det är midsommar vill man ju vara extra snygg! Här kan jordgubbar komma till stor nytta för att göra dig sommarvacker, de är ju så söta och goda så du blir lika söt och god själv. Men tänk på att inte äta inte upp alla gubbarna utan spara några för att lägga direkt på kroppen. Jordgubbar är nämligen fantastiska skönhetsprodukter med kraftfulla anti-age egenskaper som ger dig  ljuvlig skönhetsboost.  

JORDGUBBAR GER DIG PUSSMUN
Jordgubbar kan hjälpa dig till att få mjukare och fylligare läppar. Mosa en jordgubbe och blanda med en tesked socker. Massera läpparna med blandningen under några minuter och njut sedan av hur mjuka dina läppar blivit. Sockret exfolierar och mjukar upp dina läppar och fruktsyran i jordgubbarna gör dina läppar fylligare (liiite fylligare i alla fall…..).

Läs hela inlägget »

JORDGUBBSMAGI

Visst har du väl alltid längtat efter ett magiskt bär vars krafter är så starka att de till och med kan väcka förlorad kärlek åter? Enligt gammal Cherokee-legend är jordgubben detta kärlekens superbär vars makt är förtrollande.

Vare sig du vill väcka förlorad kärlek till liv eller inte så är jordgubben ett riktigt superbär som kan göra magi både för vår hälsa och skönhet. Det är inte utan anledning som jordgubben anses vara världens mest populära bär. Just nu, när jordgubbarna växer som bäst och svämmar över av sol, så finns det miljoner anledningar till att frossa i dessa fantastiska bär som är sprängfyllda med vitaminer, mineraler och antioxidanter.

Häng med och läs vidare om vilka fantastiska hälsofördelar som fragaria x ananassa (jordgubbe på latin) erbjuder...

Läs hela inlägget »
-