GRÖNSAKSBALETTEN

Låt Grönsaksbaletten dansa in i ditt liv!

Titti Augustsson tycker att näst efter textilier så är frukt och grönsaker det bästa som finns! Därför så har vi skapat Grönsaksbaletten!

Grönsaksbaletten är färgstark, sprudlande och tar plats!  Klädda som frukter och grönsaker har vi som mission att genom underhållande, interaktiva danser, övningar och rollspel få alla att förstå hälsofördelarna med att äta mer grönt. Dansa loss med oss och träd in i grönsakernas och frukternas underbara värld!

Grönsaksbaletten erbjuder dansföreställningar, workshops och spännande happenings för att underlätta vägen till optimal hälsa.  Grönsaksbaletten består av dansare och koreograf från Borgbaletten och vi längtar efter att komma och dansa med just er...

Grönsaksbaletten vill inspirera till ökad konsumtion av grönsaker och frukt. Frukter och grönsaker bidrar till att optimera vår hälsa och kan skydda mot ohälsa och folksjukdomar men vad beror det egentligen på? Frukter och grönsaker innehåller vitaminer och antioxidanter men vad är egentligen antioxidanter och på vilket sätt ger de oss hälsovinster? Och vad är fria radikaler? Och hur kan frukternas och grönsakernas färger måla våra liv i glada och spännande nyanser?  Detta och mycket annat får ni svar på när ni kommer och dansar och umgås med Grönsaksbaletten.

Låt Grönsaksbaletten bjuda upp till dans! Kontakta oss här... 

Conny Borg
Conny är koreograf och tidigare premiär-dansare på Kungliga Svenska Baletten. Conny har varit balettchef på Malmö Stadsteater och Stora Teatern i Göteborg och är idag lärare och konstnärlig ledare på Borgbaletten. 

Conny har gjort koreografi till mer än 30 klassiska baletter, bland annat Svansjön, Giselle och Nötknäpparen samt även till samtida moderna dansföreställningar. 

Amelie Borg

AnnaMaria Malmin

Agneta Blomgren  

Annika Augustsson 

Birgitta Hansson 

Claudia Nieminen  

Titti Augustsson
 

DANSA LOSS MED GRÖNSAKSBALETTEN!

Foto:  Anders Lundberg