ANSIKTE MOT ANSIKTE 

Emily in  Paris är en tv-serie som började gå på Netflix i början av förra månaden och jag bara älskar den. Kläderna är underbara, miljöerna fantastiska och jag dras liksom med in i drömmarnas värld.

I det andra avsnittet så är Emily på en stor glamorös fest med sitt jobb. Jag blev så förtjust i ansiktsväskan som Emily bär att jag bestämde mig för att göra en alldeles egen ansiktsväska.

Jag letade reda på en urgammal väska från Panos som jag hade liggande. Den har legat oanvänd i säkert minst tio år men jag har alltid vetat att någon dag, någon dag ska den få komma fram igen. Nu var denna dag inne!

Jag letade även reda på ett par solglasögon där ena skalmen åkt av.  Tror att skalmen försvann ner i sanden på stranden i somras. Ville inte göra mig av med solglasögonen även om jag inte hade en aning om vad jag skulle ha ett par söndriga solglasögon till. Nu hittade jag äntligen ett strålande användningstillfälle för dem.

Sedan hittade jag ett  gammalt halsband. Har inte burit detta halsband på flera år, det har mest  hängt där på en krok i garderoben men jag gillar den sensuella munnen.

Ansiktet klipptes ut i rosa frotté. 

Till skillnad från Emily in Paris-väskan så bär denna väska örhänge. Damen på väskan kändes lite naken utan.

Jag provade mig fram med några olika örhängen innan jag hittade ett par i kristall och vintagepärlor som jag gjort nyligen. Jag kan ju faktiskt göra mig ett liknande par nya örhängen om jag vill matcha damen på väskan.

Jag är väldigt förtjust i denna ansiktsväska. Nu gäller det bara att hitta en härlig fest där väskan kan få följa med....

.....just det , det är ju inte läge för härligt folkfyllda fester just nu. Well, då får man väl dras med in i drömmarnas land och ordna en egen fantasifest . Party! Party! 

Kommentera gärna:

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.