HELLRE ETT MONSTER PÅ HALSEN ÄN CORONA I ÖRONEN!

Rent estetiskt så ser coronavirus intressanta ut. Deras namn har de fått eftersom de påminner om en kungakrona men annars finns det ju knappast något majestätiskt över dem. De är ju helt enkelt skit.
 


Nu har det dock blivit fler kungaassociationer med detta skitvirus eftersom Kronprins Charles har blivit smittad av corona. 

Kronprins Charles och hans Camilla träffade jag när de besökte Kronborgs slott för några år sedan. 

De hade båda en väldigt positiv och trevlig utstrålning och från att jag tidigare retat mig på dem båda då jag ansåg att de krossat Lady Dianas hjärta så ändrade jag uppfattning efter att jag träffat dem; de var nog alla lika stora offer för en märklig monarki.  

Tvivlar dock på att Kronprins Charles ser lika pigg och raks ut som på fotot ovan nu när han ligger klubbad av Corona. Han sägs ha milda symptom men ligger isolerad hemma i slottet Balmoral i Skottland.

Jag har också legat sjuk  en tid. Om det var corona eller vanlig influensa kan jag inte svara på men segt var det iallafall och jag mådde verkligen inte bra.

I ett försök att roa mig så gjorde jag örhängen i form av coronavirus!

Jag använde mig av en grön  gammal huvtröja som mina barn växt ur. 

För att göra knopparna på coronaviruset så använde jag tröjans dragkedja. Dragkedjan användes dessutom för att hänga  viruset i. Jag limmade fast dragkedjebitar med limpistol.

Det känns extra bra att anväda sig av dragkedja eftersom DNA-strängar på många sätt kan liknas vid dragkedjor!

Vill du inte göra något så ruggigt som virusörhängen så kan du istället göra smycken av andra rysligheter! Till exempel av monster som barn har ritat! 

 

När mina barn var små så producerade de mängder av teckningar. De kunde sitta i timmar och rita bilar, hus, huvudfotingar och allt vad spännande som hande och  pennan kunde skapa. Nuförtiden blir det inte så många teckningar längre, men jag har sparat en hel del av deras alster.

Den ritades först av min yngste son, Marcel, men min äldste son, Adrian tyckte att den såg så intressant ut så han bestämde sig för att rita av den. Man kan därför säga att det är en huvudfoting skapad av dem båda. Jag tycker att den var så cool med sitt monsterlika utseende plus det faktum att det är båda barnen som har ritat teckningen. 


 

Jag förde över monsterteckningen på tyg, monterade den på en oval av ett par gamla jeans och sedan sydde jag mig en brosch av den. 

Måste medge att det fakstiskt känns betydligt trevligare med monster i halsen än corona dinglande i öronen. Men örhängena får tjäna som minnesmärken över en tid som snart kommer att vara historia. Hoppas jag....

Kommentera gärna: