ÄR DET VIT ELLER GRÅ MÅNDAG IDAG?

Nu är det alldeles i slutet av november och ute är det grått och mulet men det finns ändå ljusglimtar för idag är det ju #WHITE MONDAY.  White Monday är en slag motvikt till Black Friday. 

Grundaren av White Monday-kampanjen heter Henning Gillberg och målet är att fler folk ska börja laga, återbruka och hyra för en mer cirkulär ekonomi. 

Det är ju jättebra med en sådan här dag. Förhoppningsvis kommer fler av oss att ha White Monday typ hela året om. Det finns ju nämligen ingen anledning till överdriven konsumtion i onödan.

Men visst är det kul att handla nytt. Det är ju klart att det är en klar humörhöjare! Men om man sparar på och inte handlar i onödan utan verkligen försöker använda sig av det man har och laga och lappa och fixa och greja, vare sig det gäller kläder, elektronik eller möbler , så kan man slå på stort och verkligen njuta av nyköp ibland. Utan att känna dåligt samvete! 

Jag är så glad över att snart öppna upp här på Textiltitti och kunna visa härliga förslag och mängder av tips på hur vi kan återanvända och återskapa våra kläder och och textilier.  Då kommer det typ att vara White Monday året om!

Jag längtar efter att få dela min textilinspiration med er!

Kommentera gärna: