coola kronärtskockor 

Nu på vintern blir vår hy ofta torr och känslig av kylan. Det finns en superhjälte-grönsak som kan råda bot på detta - KRONÄRTSKOCKA!  Kronärtskocka är en grönsak full med antioxidanter och med excellenta anti-age egenskaper  som kan hjälpa oss i kampen mot vinterkänslig hy och dessutom stärka och skydda huden under resten av året (och livet!) också! 

 

Förvisso är alla frukter och grönsaker bra på sitt speciella vis men kronärtskocka är en riktig superstar och ser dessutom coolt snygg ut och känns lyxig att äta.

Kronärtskocka kan hjälpa mot hängande, slapp hud, stärka upp elasticiteten i huden samt motverka torr, glåmig vinterhud. 

Den är en rik källa till bland annat polyfenoler, inulin, vitaminer och mineraler. Förutom att ha fantastiska anti-age egenskaper så verkar den även hälsofrämjande inom en mängd olika områden;
Den har antibakteriella egenskaper, den kan skydda mot svampinfektion, den kan hjälpa till att sänka de onda blodfetterna, den  kan lindra effekterna av diabetes genom att hjälpa till att sänka blodsockret och den har till och med egenskaper som kan skydda mot HIV! Bland mycket annat! 

Ät kronärtskocka när du är i behov av en liten detox, den har nämligen skyddande och renande egenskaper som kan stärka både vår insida och vår utsida. Det finns även de som säger att den hjälper mot baksmälla...

Kommentera gärna: