DET ÄR MORÖTTERNA VI JOBBAR FÖR   

Snart är det premiär för Grönsaksbaletten och repetitionerna pågår för fullt. Det ska bli sååå spännande. Vi har repat och repat och dansen börjar sitta rätt. Det blir supersnyggt!

 Att jobba för att främja frukt- och grönsaksätandet känns väldigt värdefullt och att få göra det på ett så här härligt och kreativt sätt, omgiven av fantastiska och inspirerande människor är helt underbart! 


 


Säkert kommer folk att opponera sig och tycka att det är löjligt med vuxna som klär ut sig till frukter och grönsaker – men kom ihåg att det är ännu löjligare att inte äta tillräckligt med frukt och grönt!

Minst 500 gram frukt och grönt om dagen gör att vi minskar risken för en mängd sjukdomar och bidrar till att vi blir piggare, smartare och snyggare.
       

Efter att ha repat i Stockholm under några dagar var det sedan dags att resa hem till Helsingborg igen. Här höll Grönsakstrenden i sig då biljettkontrollanten ritade en morot på min biljett! Biljettkontrollanten på Pågatåget som jag hoppade på efter byte från Snälltåget, var nämligen imponerad av att Snälltåget kommit i tid. Hon tyckte att detta var så bra att hon tyckte att det var värt en morot på biljetten. Med ett leende utbrast hon; ”Det är ju morötterna vi jobbar för här i livet, det får man lyfta fram ibland!”

Klart roligare än att bara sätta ett kryss på biljetten. Och så kul att just jag fick denna tjusiga morot, som en hälsning till Grönsaksbaletten och alla oss frukt- och grönsaksälskare!   
     

Kommentera gärna: