JORDGUBBSMAGI del 2.

Nu när det är midsommar vill man ju vara extra snygg! Här kan jordgubbar komma till stor nytta för att göra dig sommarvacker, de är ju så söta och goda så du blir lika söt och god själv. Men tänk på att inte äta inte upp alla gubbarna utan spara några för att lägga direkt på kroppen. Jordgubbar är nämligen fantastiska skönhetsprodukter med kraftfulla anti-age egenskaper som ger dig  ljuvlig skönhetsboost.  

JORDGUBBAR GER DIG PUSSMUN
Jordgubbar kan hjälpa dig till att få mjukare och fylligare läppar. Mosa en jordgubbe och blanda med en tesked socker. Massera läpparna med blandningen under några minuter och njut sedan av hur mjuka dina läppar blivit. Sockret exfolierar och mjukar upp dina läppar och fruktsyran i jordgubbarna gör dina läppar fylligare (liiite fylligare i alla fall…..).

JORDGUBBAR GER VITARE TÄNDER
Om du blandar ett par jordgubbar med ett par teskedar bikarbonat får du ett enkelt, billigt och effektivt tandblekningsmedel. Rör ihop jordgubbar och bikarbonat till en krämig massa och rengör tänderna med blandningen i minst tre minuter. Skölj sedan munnen och borsta med vanlig tandkräm. Blandningen smakar inte gott men det funkar faktiskt. Gör inte det för ofta bara för bikarbonat sliter på emaljen, max ett par gånger i månaden.

JORDGUBBAR GER EN FANTASTISK ANSIKTSMASK
Jordgubbar ger strålande hud och att lägga ansiktsmask med väldoftande jordgubbar är en njutning. Skiva kylskåpskalla jordgubbar, lägg dig ner med en gammal handduk under huvudet och lägg skivade jordgubbar över hela ansiktet, även över och under ögonen. Vila 10 – 15 minuter och skölj sedan ansiktet med kallt vatten. Jordgubbarna hjälper till att ta bort svullnad och gör huden mjuk, len och återfuktad
.

JORDGUBBAR HJÄLPER MOT SVULLNAD OCH SVARTA RINGAR
Jordgubbar kan hjälpa dig de gånger du vaknar upp och ser ut som en tvättbjörn. Skiva kylskåpskall jordgubbe och lägg över ögonen. Vila i en kvart och när du tar av jordgubbarna ser du genast piggare ut.

JORDGUBBAR GER EN HÄRLIG SKRUBBCRÈME
Jordgubbar är fantastiska för att ge dig mjuk och skön hud.  Mosa fem jordgubbar och blanda dem med en deciliter socker och tre teskedar olivolja till en mjuk massa. Massera in över hela kroppen som en skrubbcrème. Duscha av och njut av hur mjuk du har blivt.

Jordgubbar är verkligen ett riktigt pigghets-bär som som ger oss mängder av skönhet och hälsoförmåner så passa på att njuta av sommaren, livet och de söta, röda, goa gubbarna!

Kommentera gärna: